Polityka prywatności

Ogólne:

• Rejestrując się w serwisie użytkownik akceptuje regulamin orazwyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych. 
• Dane osobowe podane w formularzu kupna będą przetwarzane przez stronę do poprawnego zaksięgowania wpłaty, zidentyfikowania kupującego oraz realizacji usługi newsletter.
• Administrator nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie zaniechania ze strony kupującego takich jak udostępnienie hasła oraz loginu osobom trzecim.     
• Administrator gwarantuje pełną dyskrecje co do zamówionych usług oraz osób je zamawiających.     
• Firma Hidden stuff przedsięwzięła wszelkie niezbędne środki, by przetwarzanie danych osobowych odbywało się zgodnie z zachowaniem zasad bezpieczeństwa, a także zgodnie z wymaganiami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. 1997 Nr 133, poz. 883 ze zm.) (zwana dalej: Ustawą o ochronie danych osobowych) i ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz.U. 2002 Nr 144, poz. 1204 ze zm.). 
• Administrator strony może przetwarzać następujące dane osobowe Klientów korzystających ze Sklepu: imię i nazwisko; adres email; numer telefonu kontaktowego; adres dostawy (ulica, numer domu, numer lokalu, kod pocztowy, miejscowość, kraj), adres zamieszkania/prowadzenia działalności/siedziby (jeżeli jest inny niż adres dostawy).
• Podanie danych osobowych i adresowych przez klienta jest dobrowolne, lecz ich nie podanie jest równoznaczne z niemożliwością dokonania zamówienia oraz z następującymi reklamacjami oraz zwrotami

Kontrola danych osobowych przez klienta:
• Klient ma prawo dostępu do swoich danych osobowych przetwarzanych przez strone, do ich zmiany, do tymczasowego ich wstrzymania oraz do trwałego ich usunięcia z serwisu.
• W przypadku, gdy podane przez klienta dane są nieaktualne, klient powinien niezwłocznie dokonać ich aktualizacji na stronie w zakładce "Ustawienia konta" znajdującej się na dole strony.  
• W celu realizacji w/w zasad klient powinien skontaktować się ze sklepem pod adresem mailowym: hiddenstuffkontakt@gmail.com lub listownie na adres Miasteczko Śląskie 42-610 ul. Stwosza 7 

Pliki Cookies:

• Pliki cookies, to niewielkie pliki tekstowe zapisywane przez urządzenie z którego korzysta klient podczas odwiedzin strony (np. tablet, komputer, smarfton)
• Administrator może przetwarzać pliki cookies w celu identyfikacji klientów w sklepie Hidden Stuff, zapamiętywania produktów dodanych do koszyka w celu dokonania zamówienia, zapamiętywania danych przetwarzanych przez stronę takich jak dane logowania, czy dane z formularzy zamówienia oraz do danych statystycznych przedstawiających administratorowi sposób korzystania ze sklepu przez klienta.

Przeglądarki internetowe najczęściej automatycznie zapisują dane z plików cookies. Jeśli klient nie życzy sobie, by takie dane były zapisywanie powinien zmienić ustawienia swojej przeglądarki np. na trwałe niezapisywanie plików cookies lub na każdorazowe wyrażanie zgody przez klienta na zapisywanie w/w plików. 

Administrator przetwarza również anonimowe dane dotyczące sposobu korzystania ze sklepu takie jak (adres IP, domena) Dane te mają charakter zbiorczy i za ich pomoca nie można zidentyfikowac klienta po cechach szczególnych. Dane te nie są ujawniane osobom trzecim. 

 

Dane te w każdej chwili mogą ulec zmianie. O zmianach będziemy informować na stronie sklepu lub w newsletterze jeśli takowy został zaakceptowany przez użytkownika. 

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl